Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text är en blandnig av \"bara ord\" och poesi. och nästan som alla mina dikter handlar den ganska mycket om mitt egna liv.


ljuset til mörket


Det var en underbar sommar dag.. flickan med ljus omkring sig och långt ljust hår, gick för sig själv..
alltid glad,
alltid med ett leende på dom rosa läpparna.
men ingen visste hur flickan såg ut inuti, ljuset omkring flickan var svart som
röken i en brand, det lusa håret var mörkt som kol. och flickan´s hjärta var av stål.dom rosa läpparna hade blivit svarta och ögonen grå. ingen förstod henne ingen kunde, ingen visste. och som alltid går hon omkring med solljuset om sig utanpå, men inuti är ljuset grå.




Fri vers av DotternLina
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DotternLina