Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Kan någon där ute berätta för mig
vad allt det här handlar om

Det är bråttom nu
den stilla melankolin
närmar sig slutet på resan

Jag bär på ett löfte
om någonting bättre
i mina sjungande steg




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-05 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP