Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusellen går...strunt strunt strunt

När skall Natten
brytas mot dagern
Jag väntar otåligt
på Vargtimmans
grinande tänder

Ser ut om molnen
döljer Venus skära glans
mellan trötta hus
och trottoarer

Så undanröjer Solen
med ens sin bleka aning
I sin kamp
med värsta västanvinden
Och skenar
över nyvårade måsskrin

Längtar sen åter mörkret
när proletärerna
kommer hem...

Så går karusellen
runt runt runt
Medan Trump
twittrar strunt
med vådliga
konsekvenser...




Fri vers av claes fredelius
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-06 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius