Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brinner för kärleken ni ger mig <3


Ur Askan In I Elden

jag tar raka steg framåt från askan in i elden/

allt blir bättre jag saknar er massor alla mina vänner/

glad ni sett det vaknande varmt mod som skapats i Sebbe/

dessa dagar har gett mej klarare skarp sol klarade testet/


sa nej till galnaste besten släpper inte ut mitt monster/

ack nej! vill vara den bästa vännen till dej nu min kompis/

en storebror att se upp till en son som gör er stolta/

en pojkvän som gör hon glad och inte får hon att börja gråta/


en trygg punkt ni kan vända er till när kalla vindar blåser/

en stygg hund? inte längre vild se ett lejon skina på er/

med kärlek, mod, stolthet och lojalitet/

läker bot konkret läs min bok så får du se/


hur jag går från askan in i elden utan brännskador/

och får döva att nynna min visa som slukar upp Babylon/

prövar glatt tyda det ni visar njuter av magisk konst/

söker alltid rättvisa för den som lider av manisk sorg/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-06 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl