Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra på instinkt

vandrar på instinkt rörelsen är tung
tungt avfall
är det återvinningsbart
eller samlas det i själen någonstans
på gödselhögen
det finns människor som vet vad de vill
att inte välja
är också ett val




Fri vers av astridchen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP