Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godtycke

det är godtyckligt
livet
mediamakten gräver guld i Kims stjärt
Trumps kullerbyttor
Biancas lön för dans och
någon som har gått ner 33 kilo
Löfven är upprörd över statens tillstånd
tillsätter en utredning igen
till tyckarnas stora glädje




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-06 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP