Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Jag tänker på de vita väggarna
anteckningsblocket som ligger på bordet
i det inre rummet söker jag efter svaren

Ibland får jag för mig
att jag vet något om livet

Ensamheten är min drog
mitt enda försök att vara otrogen

Alla röster runt omkring mig
all rörelse




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP