Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

 

 

 

hud mot hud

värme

hetta

dallrande åtrå

smekande följsam

händer vidrör

det innersta

som kvider

av lusta

kärleksstund

eufori

klimax

tillfredsställelse




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-08 18:17



Bookmark and Share


  mickech
Härlig att läsa :).
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP