Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motstånd!


Ugglor I Mossen

vakna folket ska strida som spikats upp på korset/

för vi anar konservativa ugglor i mossen/

Baron Namgah en revoltör självständighets sökare/

faror nalkas ser och hör jämt ständigt mördare/


som är skenheliga, så nu samlas alla Syndikalister/

ej sena jao att visa att rätta vägen är Anarkismen/

det vi alltid visste ta dej lös var inte fast i klistret/

kämpa med andra antifascister och aktivister/


krossa kapitalismen och moderna tiders slaveri/

om du som jag en vacker dag vill vara fri/

sjukt som fan allt idag med alla galna krig/

och span FRA total massövervakning/


Babylon styr med rädsla har alltid ett finger i spelet/

avskyr dom jag vill kräkas på dessa auktoriteter/

säger det än en gång ställ er aldrig i ledet/

nu tar vi dom höj era nävar och sikta på friheten/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-09 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl