Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatördrömtydning

jag har en återkommande dröm
jag befinner mig på en tågstation i Italien
jag antar att det är Italien
människorna pratar italienska
ibland är jag där med olika personer i min närhet
oftast är jag ensam

det är en liten station
det finns bara en biljettlucka och en tobakskiosk
jag vaknar alltid innan tåget rullat in

om jag kommer till denna plats i verkliga livet
har jag då uppnått mina drömmars mål?

\"mina drömmars mål\"

köpa ett paket cigg
vänta på ett tåg som aldrig kommer

kul




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-05-22 01:16



Bookmark and Share


    Svappis
Intressant dröm Mathias!
Låt mig pröva på en tydning: det finns en hemlighet med detta tåg och du måste fara dit i verkligheten för att få veta den... ;-)
2006-05-22

  mariann
Fan, du är så jävla skön.
Vad får du allt ifrån???
2006-05-22

  K*
:)
låter typ trist att stå o vänta på ett tåg som aldrig kommer ! jag kan kolla i min drömtydningsbok åt dig ;)
2006-05-22

  Shininkagemusha
Vad är det som säger att det är dina drömmars mål?

Du kommer med tåget. Det är bara att kliva på.

(Jag är kanske fånig, men jag tar drömmen på allvar här.)
2006-05-22

  Stefan Ek
haha... underbart. :)
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho