Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


älskade vänner


Vänner
värden är här för er
för att ni ska vara på
jorden och visa er
visa er hur bra ni är
att ni har hjärtan
som är fantastiska
att ni har en värme
som ingen annan har
att ni kan de där med
att leva när de känns
som ni har gått sönder
att ni ibland faller
men de gör inget
för ni reser er alltid upp igen
efter motgång efter motgång
ni ska segla i havet
med skratten, med elden
som glöder i era själar
smärtan som ni ibland känner
ska bli varm, att de går att
värma er frusna själar
som ibland är så starka
men jag vet att ni är starke
starkare än helvetet som
bor inom er, ni har en glöd
som ingen annan har
ni har skratt som man
bara vill höra på om och om igen
ni är de finaste jag vet
ni är solen, ni är hjärtat
ni är vännerna som aldlrig sviker
ni är dom som står kvar
när alla andra går
ni är dom som orkar höra
mig när jag gråtet förtvivlat
över tomheten som
jag så ofta känner hela tiden
men ni tvivlar aldrig på mig
ni finns där och stannar upp
ger mig en kram
och säger de ordnar sig
att ni finns där
och de betyder allt för mig
älskade vänner




Fri vers av Natten24
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-04-09 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24