Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


En vän som betyder mycket.


Jag vill tacka dig,
men hur ska jag
kunna tacka dig
du som gjort allt för mig
som sett mig i
de värsta stunderna
när jag gråtit i ren
förtvivlan över hur
livet har varit mot mig
men du, du är som
solen som alltdi finns där
som stöttar mig i de svårta
som har bjudit in mig
i din familj, att jag får
vara en del av er
jag säger allt till dig
jag kan berätta allt
för dig utan att du dömmer
du förstår som ingen annan
du torkar tårar gång på gång
du finns där
när dom andra sviker
du visar att du finns kvar
när de känns som jag bara faller
faller från dom höga höjderna
du är min vän för evigt
och jag din, du är den första
jag ringer till när något är fel
du är den som förstår mig
när ingen annan gör det
du har visat att du bryr dig om mig
och de gör inte vem som helst
men de gör du, Tack för att du finns!




Fri vers av Natten24
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-09 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skrivet - så glad din vän blir
varmakramar
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24