Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Min älskade katt!

Du är något av de finaste jag vet
du har så mjuk päls, så fin är du
jag klappar på dig varje dag
varje dag jag får vara med dig är underbar
du torkar mina tårar
du skuttar alltid när jag kommer
du får mig att se en mening med dagen
ibland sätter du dig i mitt knä
och jag ser hur du myser
helt otroligt att jag kan göra så du finner ro
jag vill aldrig vara utan dig
jag vill alltid ha dig vid min sida
precis som jag är vid din sida
jag kommer alltid ha dig i mitt hjärta
du berör mig med allt som är du
försvinn aldrig, älskade Fanja




Fri vers av Natten24
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-09 19:55



Bookmark and Share


    Lolita95
Fint skrivet :)
2017-04-13

    ej medlem längre
En fyrbent vän är underbar att ha
villkorslös kärlek

jag har många
kramar
2017-04-09

    ej medlem längre
Katter är det folk jag tycker bäst om;)
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24