Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Jag målar himlen

Jag målar himlen
men färgerna räcker
inte till i mitt hjärta
dom bara besöker
mig gång på gång
kanske kan jag måla
min själ i glada färger
för att någon gång
hoppas att de är färg
i mitt hjärta till slut




Fri vers av Natten24
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-09 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo du kan
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24