Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsliga minnen

Din omfamning lämnar värme efter sig

värme, som gör att jag inte fryser

när jag åter blir ensam igen

Din blick lämnar glädje efter sig

glädje,  som gör att jag ler

när jag åter blir ensam igen

Din hud  lämnar minnen efter sig

minnen av beröring, som får mig att rysa

när jag åter blir ensam igen

Din omtanke lämnar spår efter sig

spår, som gör att jag väntar på dig

din återkomst till mig




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-09 20:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt om äkta kärlek fotspår
2017-05-23

    ej medlem längre
Mycket vacker meningsfull text
2017-04-20

    ej medlem längre
Vilken stark och kärleksfull text, orden kan ju få vilket rosa körsbärsträd som helst att slå ut i full blom på bara ett ögonblick.
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP