Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Önskar jag kunde pröva mina vingar

Jag önskar jag hade vingar
vingar som kunde ta mig någonstans
som kunde göra att jag glömmer
mitt liv och de förflutna som har hänt mig
för jag vill inte vara en del
av det kaos som jag en gång bar
bar i mina händer, som bara ville klättra neråt
finna lyckan i min olyckliga saga
men en dag kanske jag kan testa mina vingar
och hoppas att dom bär mig till livet
med dans, glädje och skratt
snälla säg att de blir så, för jag vill så gärna
pröva mina vingar




Fri vers av Natten24
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-09 20:26



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Redan genom att forma orden har du börjat använda dina vingar och när du lyfter så tänk tanken jag kan.. och jag vill.. och är jag är värd att uppleva glädje och skratt....
2017-04-10

    ej medlem längre
Det enda som hindrar dig är det du har bakom pannbenet - tänket
Det du vill kan DU
Viljan är det som driver dig framåt
Du kan du vill och du törs

kramar
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24