Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

 

 

 

din blotta närhet

fyller mig med värme

får mig att flyga

på vita fluffiga moln

kärlekens budbärare

jag famnar dig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 09:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En underbart skön känsla du beskriver...
2017-04-10

    ej medlem längre
Den här var fin
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP