Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

 

 

 

i tomrummet

mellan själ och hjärta

söker jag det onåbara

ett vakuum där stillhet råder

brustit har alla barriärer

skyddslös värnlös

famlande trevande

ett sista desperat försök

att nå fridfullhetens hav




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-10 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP