Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

Där ligger mitt liv

Var?

I pappkartongen i hörnet

Så du reser nu?

Ja






Fri vers av Ali D VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-05-22 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP