Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags uppmaning till folk att vara aktiva istället för att stå och se på.


Att leva

Utan ljud, vad hör vi då?
Utan ljus, vad ser vi då?
Om ingen ger, vad får vi då?

Nog är det skillnad på att lyssna och att höra
Nog är det skillnad på att titta och att se
En kan titta utan att se och lyssna utan att höra
Och den som aldrig lär sig att ge, vad har den då i livet att göra?




Bunden vers (Rim) av The stuttering poet
Läst 231 gånger
Publicerad 2017-04-10 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet