Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyvaken -> smekt, berörd, uppvärmd


Godmorgon

Jao vagnade häromdagen
Typ som berusad fast nyvagen
Jao blidde berörd au en beröring

Jao kände en rörelses känsla
Från foten, längs benen
Typ som en smekande smekning
Fast ensam

Uppåt
Längs bålet, bringan, skägget
Värmen värmde mig
Typ som itt täcke i öerdragning
Fast under täcket

Jao fylles au känslan, full som om berusad
Fast nykter iom nyvagen
Behagligt
Besluten av att ta in denna känsla

Maktens kammare, mitt sovrum
Mäktiga tronen, min säng
De e här de hänner

Jao ved vad jao känner, de börjar po t
Jao tänker
Vem är jao
Vad kan jao
Vad har jao
Jao fokuserar

De e darfor
Jao vag'nar varje morgon
Full som om berusad po svagdricka
Fast berusad på tacksamhet
T som i tacksamhet

För, tacksamheten är ju makten i valet
Att fokusera på
Vem jao är
Vad jao kan
Vad jao har

Håller jao maj ti de
Är jao bortom räckehåll för förtvivlan
Påminner jao maj om de så vagnar jao gott varje morgon, somom smekt av min kärlek
Fast älskad av mitt livet för precis den jao e




Fri vers av The stuttering poet
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-12-10 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet