Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med orden. En kopp kaffe, en samkönad kyss och en förargad ryss.


En rysk kyss i kopp

Kaffe utan grädde, är som kärlek utan kyssar
Och kärlek utan kyssar, är som Ryssland utan ryssar

Vad vore bönan i kafferiet, utan grädden?
Kanske som pricken över i:er, fast om sträcket stod på snädden?

Nej, så som kaffet alltid varit, så ska det vara
En lätt latte, inget annat. Sockret kan du spara
Om du då älskar mig, vill du kyssas? Se så, svara
Jag tror att Rysslands utrikespolitik handlar om att Sovjetunionen bevara

Så bjud då på en kaffe, eller en kyss
Vi är samkönade, så vi kanske retar en och annan ryss
Sicket härligt, dock hyssligt hyss




Bunden vers (Rim) av The stuttering poet
Läst 268 gånger
Publicerad 2017-04-10 17:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
fyndig och roande lek med orden!
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet