Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

482.Strömlinjeformat...

strömlinjeformat ,metallnät
i flytande tryckvåg
pulserar i förtvivlan ...
tillbakavridna vaksamma öron
vilseleder överbelastade ögon...

Parsec laser hugger ner
Mars_vågorna runt sig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-10 22:11



Bookmark and Share


  petter rost
"tillbakavridna vaksamma öron
vilseleder överbelastade ögon..."
– dessa, tycks det mig, tunga ord är ändå de ord som andas mänsklig närvaro i den kosmiska bortom-allt-scen som dikten målar fram. Det är något krypande, en oro i den – något som manar till vaksamhet, se mig om över axeln..!
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP