Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha hjälp med att glömma en människa




allt oftare träffar jag folk
som bara vill en enda sak
"hjälp mig att glömma honom/henne" :

jaha du
varför tror du att jag kan det
och varför vill du glömma en människa ?

därför jag kan inte själv

men varför

jag funkar inte med honom/henne i tankarna

varför tänker du på honom/henne ?

jag kan inte styra det

du kan inte styra över vad du tänker ?

jo allting annat men inte det här

det här ?

ja han/hon

varför det ?

jag vet inte

varför vill du glömma ?

han/hon svek mig

men minnet sviker dig aldrig ?

???

"det där kommer jag aldrig att glömma"
du har redan bestämt dig för att inte förlåta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-11 08:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Folk går omkring och
kräver ursäkter av
varandra. Men vägrar
ge förlåtelse.
Vet ej knappt vad det är!
(Därför ser världen ut
som den gör)
Mycket smartbra skrivet!
:)
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP