Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De där ögonen

ett par lysande ögon dyker upp

som en hägring självlysande

i en inramad tavla  med glas

 

eller är det sinnet som

spelar mig ett spratt

av en fantasi utan gränser

 

även denna snabba anteckning

är svårläst såsom det mesta 

i våra omkullkastade liv med

IS-propaganda i allt fler

kanaler i våra hem

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-11 17:39



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja kanaler betyder kanske både TV och radio nyheter etc i det här fallet... typ p1! Men dikten är min egen och ordvalet ännu det räknar jag kallt med.
2017-04-14

  Nils-Robert
När fantasin griper tag i det verkliga som händer omkring oss
2017-04-11

    ej medlem längre
det visste jag inte att det var is-propaganda på tv-kanalerna.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP