Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
april 2017


Morgonljud

mobilens toner spelar mot mitt öra
lakansprassel när jag stiger opp
ägg som fräser blir en smaklig röra
trivsamt porl av nygjort té i kopp

duschens stril i badrumsakustiken
eltandborsten surrar som ett bi
en särskild sorts musik är stadstrafiken
motorsång från buss med mänskor i

ett samtal strax intill på bakre sätet
rytmen i min hemstads dialekt
en spårvagn plingar till, och just det lätet
stör en sömnig sparv som nu blev väckt
fågelsång är rena musikalen
bakgrundskör av ankor i kanalen




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 356 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-15 08:01



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Fin.
2017-04-18

  Salvation Pepper
Skickligt skrivit om behaglig atmosfär.
2017-04-17

  McLashlan
En vardagsmusikal där varje ljud har sin egen självklara hedersplats i tillvaron. melodier, toner vi tar för givet, ignorerar, nonchalerar. gott att läsa!!
2017-04-15

    Adonis
Du beskriver en god morgon. Väl skrivet!
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rafael