Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

483.GUDS SON_ JESUS KRISTUS

Människor ...... har glömt bort
i vilket syfte
GUDS SON_ JESUS KRISTUS
har kommit till jorden! och
levande ord som
har donerats till dem
av vår Herre
konverterades till dödsmonolog av döva!


Glad påsk




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-14 08:27



Bookmark and Share


  petter rost
... och din bild! Där är... människor, där vill jag vara!
2017-04-16

  petter rost
Så FRUKTANSVÄRT sant! Även för en inte-troende är de ord som lagts i Jesu mun värda all aktning, som "levande ord" som i historien så ofta "konverterades till dödsmonolog..." – där det i st skulle ha varit samtal människa till människa.
Din dikt – så vacker i sitt mörker.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP