Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ångest kring mindre trevliga politiska val.


Ja

Ja.
Vad sa vi ja till?

Om ett problem finns, kan vi stänga ute det med en mur?
Om ett problem finns, kan vi skylla ifrån oss? Skylla på andra?
Om ett problem finns, kan vi blunda för det? Låtsas som ingenting?
Om ett problem finns, kan vi vänta ut det? Låta det självdö?
Om ett problem finns, kan vi skapa nya och värre problem? Fokusera på annat?
Om ett problem finns, kan vi backa? Gå bakåt till tryggheten?

Vi sa ja.
Ja till bekvämlighet.
Ja till kortsiktighet.
Ja till domedagssteget.




Bunden vers av The stuttering poet
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du väcker frågor som skaver och söker svar. Bra skaldat.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet