Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

Jag åt min påskmiddag ensam.

Sill och potäter och Nubbe, allt det där.

Jag korkade upp en flaska Beaumont de Crayères och började dricka.

Det var väldigt angenämt.

Så vaknade jag upp nästa morgon på min grannes balkong, iklädd endast rosa trosor och kaninöron, med en märklig smärta i mitt anus.

Jag gick upp till mig och tog fram gårdagens rester.

Sill och potäter och nubbe, allt det där.

Sen korkade jag upp en flaska Beaumont de Crayères och började dricka.

Det var väldigt angenämt.




Övriga genrer av Joakimnordbrandt
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-14 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Påsk är lika meningslöst som jul och midsommar.
Jag hatar alla tre.
2017-04-14

  alicja lappalainen VIP
smärta i mitt anus? Använd inotyol...
2017-04-14

    ej medlem längre
härligt absurdistiskt stycke dagen till ära... applåder!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt