Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller om dig

kärleksakten blivit så skör
två smärtfyllda kroppar söker en ställning
där ingen ropar försiktigt! ... jag dör!

om jag ligger såhär ?
kan du smeka mig där?

Hel å hållen
håller jag om
din obekräftade tjuriga unge
din stöddiga nämndeman
din hopsydda häl och axel
dina trasiga plåtslagarknän
dina svalnade blickar
efter en stund
ser jag dig dingla bekymmersfritt i den gamla kroppen

Du håller om
min höfter av metall
mina stackars knakande axlar
mina uppsträckta knutna nävar håller du om
för du är starkast i världen

och jag svimmar av lycka av enkla saker
...... bara en liten stund tills du måste vända dig på andra sidan
för satan vad du ligger illa på den här sidan.













Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-14 19:38



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet
2017-04-17

  Lars Hedlin
Vackert skriftat!
2017-04-16

  Mats Edin VIP
Hörlig å skön sextext
2017-04-15

  objekt3
haha lite bökigt
2017-04-15

  Anya VIP
Jaa så fint om den mogna kärleken. Känner igen mig i orden. Tänker på Jonas Gardells sång; Nästan vackra.

Gillar allvaret och humorn du får till. Bra!!!


2017-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbart diktar du med ömsint humor om samlivets vedermödor på äldre dar. Mycket att stå i för att få till det:)
2017-04-15

  KattenKin VIP
Bökigt att få till det när åren tar ut sin rätt, man blir lycklig av lite, och tur är väl det.

Skön Magdastil som vanligt:
"din obekräftade tjuriga unge
din stöddiga nämndeman
din hopsydda häl och axel
dina trasiga plåtslagarknän
dina svalnade blickar"
2017-04-15

  i af apa
Livets höga visa konkret i ibland går sången i plåt men liv är det!
2017-04-15

  lodjuret/seglare VIP
Jo, men att vara en robot är ju en lätt metallisk upplevelse. Det är nog därför ett liv som gift, kan vara som en korsning mellan orgasmen och hjärnskakningen. Mental metallsmak i munnen... Under läsningen som sådan.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP