Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Bajskultur

Hör mig...
När fan blev kultur åsikter?
Jude, hör mig!
Stör mig!
Muslim, sluta!
Rör mig.
Buddhist... Låt bli din Nirvana.
Hör mig.
När fan blev min åsikt min religion?
Dör mig?




Fri vers av IQ
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-05-22 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ