Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN och HÄRLIGHETEN

Kärleken
är vad jag lockas till .
Du är doft av vanilj,
Syren och Hägg,
och mycket mer där till.

Se mig !
Le mot mig !
Låt mig plocka...
dina frukter,
andas dina lukter,
smaka mig rusig...
och vill.

Ja kärleken,
och hela härligheten,
bubblar och sjuder.
Ut i begärligheten
jag bjuder,
vill tråna i dansen,
berusas och tjusas,
av lyckans alla essenser.




Gurra





Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-15 13:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilka underbara verser, bubblar av kreativitet och livslust. Jag blir glad när jag läser. Applåder!
2017-04-18

    Sefarge VIP
Låter som gamle skalden
Blivit förälskad i en 20-årig
Kosmetike försäljerska
I Parfymbutik
Inte fel i det! (så länge du
Ej är allergisk mot dofterna)
Så lycka till me romantiken!
I Vårens tid!!
;)
2017-04-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rättelse i föregående kommentar : "masat "sig upp ifrån sofflocke...
2017-04-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jasså ! Han har målat sig upp ifrån sofflocke å börjat sätta ord till sina syndigt liderliga drömmar....men då stämmer inte det gamla ordspråket att när fan bli gammal bli han religiös,inte i ert fall i varje fall,he ! He !
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP