Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömhem

När vinden tjuter så dörrarna gnäller
När löven prasslar i träden
och golvet knakar när jag går.
Då är jag hemma
borta från porlande röster
och bilister som förstör.
Borta!
Från allt som stör mitt sinne.

Men ack så svårt att hitta det ensliga hem
Dit drömmar om det ljuva livet,
kärlek, frid och flera barn kan slå sin rot
Jag undrar om det finns,
eller om drömmar är det enda
Drömmar, kan ni inte bli verklighet.




Fri vers av Jay S
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-15 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S