Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Jag ler när jag vandrar
ensam i regnet
Jag ser upp och njuter
av himlens tårar
När de sköljer bort
själens lidande




Fri vers av Jay S
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-15 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S