Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Hur finner jag vederkvickelse
från ångestens röst
och förlåtelse för mörkret jag sprider.
Finns det någon tröst,
När själen endast lider.
Hur går jag vidare från svikelsens smärta,
och renar mitt ärrade hjärta,
när allt är mörker.
Hur hittar jag tillbaks till ljuset,
när jag inte längre söker,
utan förbannar dagen varje morgon.
Mörker, mörker översvämmar mitt inre.
Snart ser jag i det,
bättre än i ljuset.




Fri vers av Jay S
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-16 18:39



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Mycket bra och klar text.

Visa människor genom historien talar om att man först måste acceptera och älska det man känner. Innan dess kan man inte komma vidare.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S