Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart vatten

I ett hav av smärta
I en sjö av sorg
I en flod av ångest
I en bäck av tårar
Simmar jag i nattens mörker
Det svarta vattnet dränker mig




Fri vers av Jay S
Läst 266 gånger
Publicerad 2017-07-31 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S