Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik

jag kan minnas tider
när alla mina problem är bortblåsta
när jag inte tänker på allt det jobbiga

då är jag aldrig hemma
i min ensamma lägenhet mitt i stan
jag är vid sjön
solen lyser på mig
fåglarna kvittrar så vackert
elden sprakar i bakgrunden
och löven prasslar i vinden
livets musik

jag tror nog att jag ska ut
allt oftare
ut till naturen där min själ
och där mitt hjärta alltid läker
göra andra saker än att
sitta hemma ensam i min lägenhet
och låta tankarna spinna fritt
visst finns det hopp




Fri vers av Jay S
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-12-14 07:07



Bookmark and Share


  sehnsucht
Bra skrivet.
Kändes som att du beskrev min samvaro också, mycket träffande.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S