Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Hur gör man sig av med orden
som fäst sig likt virus i livet.
Hur gör man sig av med känslan av svek
när svek är allt man ser.
Hur hittar man till hoppet
som sedan länge är övergivet.
Hur behåller man lusten att söka
när ingen hör när man ber.
Hur gör man, säg mig
säg mig någon.
Men vem hör ångesten komma
utom jag.
Vem ser sorgen
hos pojken i mansdräkt.
Vem ser frågorna som
stör de ensamma.
Ingen!




Fri vers av Jay S
Läst 480 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-15 18:30



Bookmark and Share


  Ric
Ensamhet kan verkligen vara fruktansvärt, och jag känner i ärlighetens man igen mig i dessa tankar.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S