Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Skillnad

Vill Inte behöva övertala dig till att vara med mig
Så säger du "okej men då är allt på mina villkor"
Skickar en gråtsmiley till dig
Du Skickar en skrattande till mig
Ni minns hur jag sa att han älskar när jag skrattar?
Tror han älskar mer när jag gråter

Känns som jag är fem personer på en hjärna
Blir så trångt i huvet
Tror dom försöker ta sig ut
För när du tittar på mig är det som att jag vill skrika och gråta och skratta och kyssa dig


Inser att allt kommer upp igen
Om man spolar tillbaka tiden
Vad ska jag göra med alla liven
Jag har left
Kväver samtalet med en kudde
Du ger mig ingen luft
Fastän du sa jag skulle säga till om jag fick svårt att andas




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-15 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans