Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppig dikt

 

 

oskuldens naiva tid är förbi

verkligheten visar sitt ansikte

spegeln sprack i tusen bitar

säg vem som är vacker nu

 

törnrosa sig illa gjorde

föll in i djupaste sömn

rosor av törnen växte

väntan på prins blev lång

 

av sagor man lär sig detta

vill man vara fin får man lida pin

sagans värld är smutsig och ful

verkligheten har inga lyckliga slut

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-16 10:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Verkligheten anropar!
Bra skrivet.
2017-04-16

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så sant!!!!!
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP