Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

livet ändras snabbt
på en sekund
står du där
fattar noll
undrar
vad hände

de du håller kär
säg "jag älskar dig"
varje dag
somna aldrig osams
med någon
i morgon
kan det vara försent
det där ordet "förlåt"
kanske du inte
chansen får att säga

var närvarande med
dina barn
familj
vänner
på riktigt
var nu
inte där
inte då

livet ändras snabbt
på en sekund
står du där
fattar noll
undrar
vad hände

livet
det kommer
inte bli detsamma
som förut
när du
min älskade mamma
kom farandes på tåget
shoppingrundor
fika på stan
mor och dotter
vänner
mor och dotter

tar vara på alla
stunder vi får
du och jag
vi två
umgås
pratar
bara är
önskar så
det var som förr
saknar allt
allt
allt

vi har som väl
varandra kvar
du lever
finns i mitt liv
även om
det inte blir
som förr

älskar dig mamma




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-17 09:09



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Viktig och vacker text om och till en kär mamma. Som texten förmedlar så är tiden viktig att förvalta och leva. Förstår att förändringar har skett och att det inte är som tidigare men varje stund går att ta tillvara och kärleken är starkast. Fint och berörande och viktigt budskap att ta med sig. Tack!
2017-04-18

  Maria Sundelin VIP
Fina tankar och väldigt sanna
Kramar
2017-04-18

  ULJO
Fint berörande till en älskad mor
2017-04-17

  soligajag_1 VIP
Så underbart och varm hyllning till
mamma din!!
2017-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En tänkvärd och fin hyllning till en älskad mor.
2017-04-17

  Öknens Ros VIP
att ha en varm och kärleksfull relation till sin mamma är guld värd.
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77