Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett ögonblick till

 

 

Det var då och igår.

Känslan av samhörighet finns inte.

Spring nerför gatan, skrik ut vad du känner.

Låt lungorna vädra ut, rök lite grönt.

Sväva dig bort. 

Repriser upprepas om och om igen.

Bara rör vid henne en sista gång. Ge henne en upplyst natt som aldrig glöms bort. Ge henne några exotiska ögonblick att bära i sin ryggsäck, bara en sista gång.

 

 




Övriga genrer av genni
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-17 14:06



Bookmark and Share


  Päronsplitt
ögonblick för evigheten. En text som känns, gör lite ont, frustration, längtan efter det som inte finns kvar längre. Ett sista oförglömligt minne tack! Tycker om texten och upplägget.
2017-04-22

  Lars Hedlin
Styrkan i att få ge sig hän en sista gång...
2017-04-21

  Larz Gustafsson VIP
"Låt mig höra den en sista gång
Spela hennes älsklingssång med
Little Willy John..."
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni