Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansens början och slut

Ingen dans på rosor

som om det skulle vara något

De har ju Taggar bakom sin rygg

och detta lidande kanske underlättar

att ta kål på drömmar om ett liv

i en angenäm rosendoft

seglandes på lätta fötter fram

över ett blankt dansgolv

i en dagvill egen värld

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 12:39



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Jo, håller nog med Ida-Marianne. Någon sekund av dans för att lura taggarna kan göra gott.
2017-04-19

  Ida-Marianne
Oj.Jag klickade en gång för mycket...

2017-04-18

  Ida-Marianne
Dansa så länge du orkar! Dansen motverkar sjukdomen! Att röra sig till musik stärker hjärnans motståndskraft!
Kramar
2017-04-18

  Ljusletaren
Bra ordat ... antar att du syftar på din egen sjukdom eller ...
/kram
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP