Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjura och sura är egots sätt att ge skuldkänslor.....


Att vara kärleksfull

Generositet
är en förmåga
att dela glädje
och att vara
närvarande i nuet.

Se och bekräfta den
som söker ett svar

Ibland kan ett ordlöst
leende räcka för att
lysa upp en medmänniskas
dag.

Alltför få har förmågan
att vara solar när himlen
är grå!

Att vara kärleksfull är att
vara generös!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skriver jag under på :) kram
2017-04-21

  i af apa
Ja verkligen! jag behöver öva mulna dagar

...
2017-04-19

  Bo Himmelsbåge
Så sant som det är skrivet...
att ge, kan man göra på olika sätt...
Det ordlösa leendet, ger villkorslös kärlek,
som bekräftar för den Andre att vi alla hör ihop av ett osynligt nätverk och att vi är Ett...

Fin dikt om generös kärleksfullhet!
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP