Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.

Jag saknar dig.
Vill inte dölja det längre.
Spendera tid utan dig känns bara hopplöst.
Varje vaken minut tänker jag på dig, på oss.
Dag, månader, år är ingenting värt utan dig vid min sida.
Med dig känns det som jag kan klara allt.
Dig är allt jag någonsin velat ha.
Bredvid mig är det tomt.
Mig älskar du.

Jag älskar dig.




Fri vers (Prosapoesi) av DancinManiac
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DancinManiac