Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig rädd

Du har allt
Jag har inget
Du kan så mycket, vill så mycket
Jag vågar inte hoppas
Jag gräver ner mig i böcker, de är lättare att möta än människor
Jag är rädd för att du ska se hur trasig jag känner mig
Jag är rädd för min egen rädsla
Men mest av allt är jag rädd för min längtan efter någon annan, efter ett annat liv
Ett annat sätt att leva
Jag har gått i samma spår så länge så jag vet inte längre vad som gör mig glad, vad som får mig att vilja leva
Du gör mig rädd för du verkar vara allt jag inte är




Fri vers (Fri form) av Amanda Falck
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck