Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för längesedan och fann nu. Den är väldigt mörk, vilket speglar den perioden jag gick igenom när jag skrev den.


Ensamheten

Varje natt träffar jag honom

Han är min trofaste följeslagare

Min enda hamn i en värld

av flyktiga förbindelser

 

Han förför mig när mörkret fallit

Det går rysningar under mitt skinn när han

smeker min hud med sina sylvassa naglar

Hans andedräkt flåsar mig i nacken

Det går kalla bekanta kårar

nedför ryggraden

ut i fingerspetsarna

 

Han lägger sina armar omkring mig

Sakta kramar han luften ur mina lungor

Jag tycker om smärtan han skapar

Känslan av att någon bryr sig

tillräckligt mycket för att spendera

sin tid på mig

 

Han försvinner när ljuset gör entré

Därmed ser jag honom aldrig

men han är vacker, jag vet

Han älskar mig eftersom

han alltid kommer tillbaka

Alltid, varje natt

Jag älskar honom för det

min, Ensamheten




Fri vers av Nico Zasha Kroik
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-19 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik