Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Du ljög
Du hejade på när jag flög
Byggde upp mig i ett luftslott
Nu är du långt bort
Jag måste vara av en väldigt
Lättlurad sort

Du ljög
Du lät mig känna mig hög
Lögnen är det skönaste jag fått
Du har lämnat och gått
Precis som den här dikten
Blev lyckan kort




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik