Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

485.Havet har något att säga...

ett sekulärt slam
trådar är långsmala...
hård och stel brännmanet i röret
slår med "svansen"... under berget
dyning krusar i KOLSVARTA DJUPET!

O!Om ditt stön
kunde hoppa som en våg
på tsunamivågen ...men
tiden plattade till himmelskt bud ...

och körsbärsfärgen på dina läppar
torkades under den brännande
pilen av ond cirkel.....





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-19 17:56



Bookmark and Share


  Lollitta VIP


några av mina texter är allegoriska
för att dölja den verkliga innebörden av min vision!!!!!!!!!!
2017-04-23

  petter rost
Havet har mycket att säga och så gör det också i din dikt – så mycket att det kolsvarta djupet och ytans dyningar möts... och jag hamnar upp-och-ned. Och tiden som kvävde buden, i stället "den brännande pilen av ond cirkel". Körsbärsfärgen vill jag inte se...
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP