Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mata katten, är du snäll

Jag kommer inte hem ikväll
Vattna blommorna är du snäll

Ta hand om och mata katten
Hon behöver ha nytt vatten

Men vänta mig inte nästa dag
Vänta mig inte något klockslag

Jag har gjort min debut
Och levt min minut
Nu är det slut




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik